måndag 19 juli 2010

MIDSOMMAR



Här har vi haft en lugn och stillsam Midsommar,åkte på magsår precis dagarna innan så det blev att äta lax med färskpotatis, men det är ju inte fy skam, fast lite efterrätt hade ju inte skadat och kanske god dryck istället för vatten... ja ja så kan det gå !. Veckan efter midsommar hade jag semester så vila fick jag göra ordentligt.!

Diesel har inte haft det lätt nu i värmen som varit,han ligger mest och flämtar,vi har fått ett och annat stort jordhål på gräsmattan som han grävt ner sig i!! samt detta som en gång var ett fint smultron landet..

Används mest till detta ändamål nuförtiden!!!


Kan säga att denna kyldyna som jag köpte förra året har varit till mer användning detta år,nu verkligen njuter han av att ligga på den, förra året var det mest bita i den som gällde.



Tack o hej!!!

Ha en fortsatt solig o varm sommar!!

3 kommentarer:

  1. Hej på Er. Vilken bra dyna där det såg ut att vara. Var har du köpt den? Pappa Hubbe ligger mest inne på klinkersgolvet som är avstängt nu under sommaren, så det är nästan som en kyldyna, och värmepumpen är omslagen till AC, så i hallen är det gött för hundarna. Ha de bra :)

    SvaraRadera
  2. Dynan är köpt på anicare.se den är jättebra :)

    Tack Linn ! såg att du hade en fin blogg du med, vad duktig du är på att sy.

    Kram på er!!

    SvaraRadera